Cursusdata & inschrijven

Inschrijven
Voor iedere cursus geldt dat inschrijven mogelijk is vanaf 12 weken zwangerschap.
Vul het inschrijfformulier in op de pagina. Mocht jouw voorkeur uitgaan naar een privé cursus dan neem ik binnen 48 uur contact met je op zodat we de cursusmomenten op elkaar kunnen afstemmen.
Helaas wil mijn mail ook wel in de SPAM-box belanden, houdt deze dus in de gaten. Mocht mijn reactie onverhoopt niet goed zijn aangekomen, neem dan telefonisch contact op(weekend geen bezwaar!) 06-43585570

Als tip wil ik meegeven om niet te lang te wachten, ik heb namelijk geen enkel zicht op het aantal aanmeldingen.
Het zou jammer zijn als jouw voorkeurscursus niet meer beschikbaar is.
Na inschrijven ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden en de AVG wet.

Locatie
De groepscursussen worden gegeven bij  Geboortezorg De Ronde Venen, Bozenhoven 19D in Mijdrecht (voormalige Expert gebouw).
Parkeren kan op het terrein achter de Hema, let wel even op parkeerschijf.
De privé cursus wordt gegeven in Vinkeveen, Herenweg 261b, 3645DM.
 
** UPDATE 17-09-2021**
In verband met een op handen zijnde verhuizing naar Dalen zullen er geen cursussen meer aangeboden worden.

 

*** 2021 ***

 

Startdatum: 
Overige data:
Van 19.00 tot ongeveer +/- 20.45 uur
Voor de uitgerekende datum:  

Startdatum: 
Overige data:
Van 19.00 tot ongeveer +/- 20.45 uur
Voor de uitgerekende datum:

Startdatum: 
Overige data: 
Van 19.00 tot ongeveer +/- 20.45 uur
Voor de uitgerekende datum: 

Startdatum:
Overige data: 
Van 19.00 tot ongeveer +/- 20.45 uur
Voor de uitgerekende datum:

*** Vergoeding:
Na afloop van de cursus ontvangen jullie van mij het betalingsbewijs. Op dit bewijs staan jullie beide voor/achternamen (dus voor én achternamen invullen bij aanmelding), jullie adres, soort cursus en de data waarop jullie de cursus gevolgd hebben. Dit betalingsbewijs kan je indienen bij je zorgverzekeraar.
Afhankelijk van jullie pakket zijn er zorgverzekeraars die de cursus volledig - of deels - vergoeden. Vraag dus na of jullie voor een vergoeding in aanmerking komen.

 

 

 

Recensies

  • Ik heb een zeer positief gevoel over gehouden aan de gehele bevalling. De cursus heeft ons super goed voorbereid op alles!! J. heeft ook echt het gevoel gehad te weten wat te doen en wat er allemaal gebeurde. Zelfs het puffen, ondanks weinig geoefend te hebben, was zo duidelijk uitgelegd, dat het mij goed afging. Heel erg bedankt dus!!

    M & J
  • We zijn dankbaar voor de cursus, die ons erg gerust heeft gesteld in de aanloop naar de bevalling en waardoor we veel beter geïnformeerd waren over de beslissingen die we uiteindelijk moesten nemen.

    V & S
  • Yes, we did it! En wel door jouw goede lessen. Ik ben zó blij dat we de cursus bij jou gevolgd hebben. We zijn heel goed geïnformeerd de bevalling ingegaan. De bevalling is snel maar heel ontspannen verlopen. Super, super, super bedankt!

    J & S